nieuws

AXA biedt online inzicht in beleggingsportefeuilles

Archief

Klanten van AXA kunnen via ‘Mijn Portefeuille’ op de website www.axa.nl de waarde van hun beleggingsportefeuilles online bekijken.

De ongeveer 170.000 polis- en beleggingsrekeninghouders van AXA kunnen via een wachtwoord inloggen op hun persoonlijke pagina van ‘Mijn Portefeuille’ om de actuele waarde van de beleggingspolis of beleggingsrekening te bekijken. De komende weken verstuurt AXA aan deze klanten een introductiepakket.
Ook het intermediair kan in ‘Mijn Portefeuille’ de waardeontwikkeling van de polissen en de beleggingsrekeningen die hij beheert volgen. AXA vermeldt ook de voorbeeldkapitalen. Gedurende de looptijd van de beleggingspolis berekent AXA voor de klant eens per vijf jaar het mogelijke eindkapitaal op basis van de verschillende rendementen. In de laatste vijf jaar van de looptijd wordt de berekening elk jaar uitgevoerd.
“Op dit moment kunnen klanten inderdaad alleen hun portefeuille inkijken”, zegt AXA-woordvoerder Jeroen Brouwers. “Het project bevindt zich dan ook in fase één. In de toekomst wordt het wellicht mogelijk dat klanten via ‘Mijn Portefeuille’ ook kunnen switchen tussen de beleggingsfondsen of hun inleg kunnen verhogen of verlagen.”

Reageer op dit artikel