nieuws

Avéro gaat stapje verder in ondersteuning intermediair

Archief

Avéro Achmea probeert haar tussenpersonen op allerlei manieren te ondersteunen. Zo zijn onlangs met behulp van Avéro bij intermediairbedrijf EverCare negen medewerkers voorzien van een lease-auto.

EverCare telt vijftien vestigingen en is gespecialiseerd in financiële planning en zakelijke dienstverlening. Vanwege problemen met het openbaar vervoer kwam een aantal medewerkers met de eigen auto naar kantoor. Uit berekeningen bleek dat een lease-auto 30% goedkoper zou zijn.
EverCare-directeur Karel Evers klopte vervolgens aan bij Avéro. “Wij zijn toen gezamenlijk een oplossing gaan zoeken. Die konden wij leveren via Wagenplan, een dochter van Centraal Beheer Achmea”, aldus Avéro-woordvoerder Bertwin Tiemersma. Via Wagenplan zijn negen Citroën Saxo’s geleast.
Avéro zegt tussenpersonen zoveel mogelijk te willen ondersteunen door gebruik te maken van de mogelijkheden die er binnen Achmea zijn. “Wij proberen ook ‘free publicity’ te verzorgen voor ons intermediair. Zo hebben wij een Tussenpersonen Ondersteunings Programma, dat onder meer bestaat uit een complete reclamestudio. Ook kunnen we voor een tussenpersoon binnen een dag een volledige internetsite opzetten tegen relatief lage kosten.”
De medewerkers van EverCare met de lease-auto’s.

Reageer op dit artikel