nieuws

Avéro en Cantos (ING) van start met PSV Verzekeringen

Archief

Met een jaar vertraging is het label PSV Verzekeringen van start gegaan. Avéro Achmea gaat de risico’s dragen (zie AM 17, pag. 1). Als intermediair fungeert het Eindhovense Cantos, een dochterbedrijf van ING.

Het assortiment van PSV Verzekeringen bestaat in eerste instantie uit employee-benefits en personal-benefits (zoals hypotheken en spaar-, auto- en inboedelverzekeringen) voor werknemers van 460 zakelijke relaties van PSV. De Eindhovense voetbalclub wil hiermee de betrokkenheid van deze bedrijven bij PSV versterken. Op verzoek kunnen ook pensioenverzekeringen onder het PSV-label worden verkocht en is financiële planning voor de werknemers mogelijk.
Twee maanden geleden sloot PSV al een overeenkomst met Achmea voor wat betreft de verzekeringskant. Nu is met intermediairbedrijf Cantos een overeenkomst gesloten over de advisering. Cantos zal vier accountmanagers vrijmaken voor PSV Verzekeringen. Verder gaan in het nieuwe pand aan de Keizer Karelsingel drie binnendienstmedewerkers zich met het speciale arrangement bezig houden en komt er een apart telefoonnummer. Avéro zal voor de nodige marketingondersteuning zorgen.
Cantos ontstond vorig jaar uit een fusie van de Eindhovense kantoren BRB Groep, Jansen & Tempelaars en Peeters Adviesgroep. ING is de enig aandeelhouder; op het briefpapier noemt het kantoor zich ‘Member of ING’.
De naam PSV Verzekeringen werd een jaar geleden gelanceerd. Maar nog voordat de eerste polis werd gesloten, verbrak PSV de samenwerking met bedenker CEB Consulting, die in augustus failliet werd verklaard.

Reageer op dit artikel