nieuws

Avéro biedt semi-collectieve versie van Personal Polis

Archief

Avéro heeft het Bedrijfs Zorgplan geïntroduceerd, een semi-collectief product dat vanaf twee verzekerden is te sluiten.

Het Bedrijfs Zorgplan is de collectieve versie van de bestaande Personal Polis, een polis waarbij kan worden gekozen uit een Basis-, Extra- en Royaal-dekking. Het Bedrijfs Zorgplan is bedoeld voor bedrijven met maximaal 75 werknemers en is te sluiten vanaf twee werknemers. De werknemers kunnen op individuele basis hun pakket kiezen. De verzekering kan worden uitgebreid met vier tandartsdekkingen en twee klassedekkingen. Werknemers met een ziekenfondsverzekering kunnen deze door middel van aanvullende verzekeringen laten sporen met het Bedrijfs Zorgplan.
Net als de Personal Polis geeft ook het Bedrijfs Zorgplan recht op het serviceprogramma Achmea Health. Dit serviceprogramma omvat onder meer gratis ontvangst van het magazine Health en wachtlijstbemiddeling.
Avéro-actie
Avéro Achmea heeft ruim driehonderd geselecteerde tussenpersonen een actiepakketje gestuurd voor het individuele ziektekostekostenproduct Personal Polis. Het intermediair heeft de mogelijkheid onder eigen naam met dit product te adverteren en krijgt naast de reguliere provisie, een bonusprovisie voor elke gesloten polis. De actie duurt tot eind januari.

Reageer op dit artikel