nieuws

Attentiv werkt met ASN-software

Archief

Franchiseorganisatie Attentiv, onderdeel van Amev, heeft voor de automatisering van de relatie- en polisadministratie gekozen voor de software van Assurantie Systemen Nederland (ASN).

Alle adviseurs van de franchiseorganisatie worden door middel van gestandaardiseerde processen en een volledig geïntegreerde backoffice , ondersteund vanuit de Centrale Organisatie van Amev. Verder wordt gewerkt met een zogeheten klantencontactcenter (KCC).
Naast de volledige relatie- en polisadministratie via Assis voor Windows, zullen de deelnemers ook gebruik gaan maken van het hypotheekberekeningsprogramma Castle. Het onderdeel activiteitenbeheer van Assis zal gebruikt worden om alle gestandaardiseerde processen te ondersteunen en te bewaken. De eerste kantoren zijn inmiddels aangesloten.
Attentiv-directeur Maarten Boutkan (rechts) en Kees van der Geer van ASN hebben de contracten inmiddels getekend.

Reageer op dit artikel