nieuws

Assurantiebedrijf Fortis kijkt naar makelaar

Archief

Fortis Bank Assurantiën is op zoek naar een grote assurantiemakelaar voor de bediening van grote klanten. Verkoop van het Fortis-onderdeel is niet uitgesloten.

“Fortis Bank krijgt steeds meer grote klanten en op verzekeringsgebied missen we soms de benodigde expertise. Daarom zoekt Fortis Bank Assurantiën samenwerking met een grote makelaar”, aldus woordvoerder Marc Beers. Volgens hem staat de vorm waarin de samenwerking wordt gegoten nog niet vast. “Niets is uitgesloten wat de partner betreft en wat de vorm van samenwerking betreft. Nee, ook verkoop is niet uitgesloten.”
Bij Fortis Bank Assurantiën in Rotterdam werken vijftig mensen. Fortis boekte vorig jaar voor f 365 mln aan provisies uit assurantiebemiddeling. Daarvan is f 275 mln afkomstig uit België; over het Nederlandse cijfer wil Fortis geen mededeling doen.

Reageer op dit artikel