nieuws

Aon lanceert website voor sportverzekering

Archief

Aon Verzekeringen heeft een website opgetuigd om de NOC*NSF Sportverzekering onder de aandacht te brengen.

De website www.sportverzekering.nl biedt inzage in de voorwaarden van de drie aangeboden verzekeringen: een aansprakelijkheidsverzekering, een ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering bestuurders en toezichthouders.
Er zijn de volgende drie mogelijkheden om de sportverzekering te sluiten. Verplicht collectief; hierbij kiest de sportbond de juiste rubrieken en verzorgt voor al zijn verenigingen de verzekering op een collectieve basis. Vrijwillig collectief; de sportbond kan in overleg met Aon Verzekeringen het juiste pakket samenstellen en informeert zijn verenigingen. De verenigingen zijn vrij om op het voorstel in te gaan. De derde mogelijkheid is ‘Geheel vrijwillig’; de sportbond speelt geen rol en laat de beslissing geheel over aan de verenigingen.
Het is mogelijk om via de website schadeformulieren te printen. De site biedt eveneens een uitgebreide vraagbaak over allerlei onderwerpen. Ook is na te gaan welke sportbonden al een sportverzekering hebben gesloten.

Reageer op dit artikel