nieuws

Anva ook in weekenden open voor euroconversie

Archief

Systeemhuis Anva is tijdens de eerste twee weken van januari ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar in verband met de overgang naar de euro.

Tot en met 13 januari heeft Anva twee speciale euroconversieteams aan het werk. Deze teams zijn in de conversieperiode op weekdagen te bereiken van 7.00 tot 22.00 uur en in het weekeinde van 9.00 tot 17.00 uur.
Om de ondersteuning tijdens de ‘euro-overgang’ te spreiden, heeft Anva voor alle klanten een planning gemaakt. Per dag gaan een aantal kantoren tegelijk over op de euro. Op deze manier verwacht het systeemhuis de assurantiekantoren optimaal te kunnen bedienen. In elk conversieteam zijn alle disciplines binnen Anva vertegenwoordigd: van helpdeskmedewerker tot programmeur.
Vanaf begin december is het tijdelijke helpdeskteam ‘Euro’ al actief. Dit team is ingesteld om vragen te beantwoorden over de euroconversie en de voorbereiding hierop.

Reageer op dit artikel