nieuws

Anac groeit uit jasje

Archief

De All-Finance Nederland Advies-Combinatie (Anac), voor 50% eigendom van Generali, is uit zijn jasje gegroeid en verhuisd naar een nieuw pand in Eindhoven. De verhuizing betreft zowel Anac Verzekeringen als Anac Backoffice.

De verhuizing werd nodig doordat vooral Anac Backoffice een snelle groei doormaakt. Deze activiteit is drie jaar geleden van start gegaan als dienstverlening voor tussenpersonen. Het concept is erop gericht tussenpersonen de mogelijkheid te bieden zich met hun kernactiviteiten bezig te houden, namelijk advisering van bestaande en werving van nieuwe klanten.
Daarvoor heeft Anac enkele postenbanken en verzekeringsconcepten, waarvan momenteel ongeveer 150 sub-agenten gebruik maken. Meer dan 30 tussenpersonen maken gebruik van het hele pakket van backofficediensten.
Het nieuwe adres van Anac, dat op 23 februari open huis houdt voor zakelijke relaties, luidt: Vaalserbergweg 313, 5628 CH Eindhoven. Het telefoonnummer is 040-264.59.79.

Reageer op dit artikel