nieuws

Amicon verstrekt ‘loongrenspaspoort’

Archief

Een (aspirant)verzekerde van Amicon kan de jaarpremie voor een ziektekostenpolis winnen door de loongrens voor 2001 te voorspellen.

De prijsvraag maakt onderdeel uit van een campagne rond het door Amicon gelanceerde ‘loongrenspaspoort’. Dit paspoort bevat tips om het salaris te vergroten. Er komen onderwerpen aan de orde als: ‘hoe regel ik een salarisverhoging?’, ‘wie verdient wat?’ en ‘hoe solliciteer ik?’. Een deel van de informatie is ook te vinden op de Amicon-website www.deloongrens.nl. Dit geldt tevens voor het prijsvraagformulier dat (onder meer) is gepubliceerd in het Amicon-magazine voor verzekerden. Om de prijs te winnen (er is slechts één winnaar) moet de juiste loonsom worden ingevuld en moet de slagzin ‘Ik ben blij met het gratis loongrenspaspoort van Amicon, omdat…’ worden afgemaakt. De beste slagzin wint.
De prijs die begin 2001 wordt uitgereikt, wordt niet in natura, maar in geld verstrekt indien de winnaar ziekenfondsverzekerd is/blijft, een polis heeft aangevraagd maar niet is geaccepteerd, of een individuele polis heeft aangevraagd maar begin 2001 collectief wordt verzekerd. Hij krijgt dan f 5.000. Als de winnaar een polis heeft aangevraagd maar zich bij nader inzien elders verzekert, krijgt hij f 2.500.
De campagne rond het loongrenspaspoort wordt gevoerd via advertenties in (regionale) kranten, spots op (regionale) radiozenders en via advertenties op abri’s.

Reageer op dit artikel