nieuws

Amev wisselt VHD in voor SOS International

Archief

Amev, werkmaatschappij van Fortis ASR, gaat de hulpverlening bij verkeersverzekeringen overhevelen van de alarmcentrale VHD naar SOS International.

De uitbesteding van de hulpverlening bij SOS International (180 medewerkers), een joint venture van de Europeesche (65%) en Interpolis (35%), is ingegaan per 1 januari 2004. Als reden voor de uitbesteding wijst Amev op de nauwe band die bestaat met zusterorganisatie Europeesche.
Amev benadrukt dat voorheen “naar volle tevredenheid” gebruik is gemaakt van de hulpverlening door verkeershulpdienst VHD, een initiatief van dertig verzekeraars.
De Amev-verzekerden krijgen in de loop van dit jaar – per eerstkomende prolongatiedatum of per datum van objectmutatie – een nieuwe groene kaart met daarop het aangepaste telefoonnummer. Telefoontjes naar de VHD worden automatisch doorgeschakeld naar SOS International.

Reageer op dit artikel