nieuws

Amev wil dat intermediair jaarlijks APK-keuring doet

Archief

Het assurantie-intermediair moet jaarlijks een APK-keuring gaan verrichten, zo vindt Amev. De verzekeraar heeft daarom maatschappijneutraal promotie- en direct-marketingmateriaal ontwikkeld, dat (lijfrente-)klanten warm moet maken voor een Algemene Pensioen Keuring (APK).

“Veel dingen die ons dierbaar zijn, controleren we vaak”, zo luidt de redenering van de Fortis-maatschappij, die wijst op zaken als het gebit, de ogen, de cv-ketel en de auto. “Door jaarlijks de oudedagsvoorziening te controleren, bouwt een financieel adviseur zijn rol op een sympathieke manier uit”, aldus Amev. De actie ‘Algemene Pensioen Keuring’ volgt op de actieweken ‘Pensioen in Perspectief’ van vorig jaar en de ‘PensioengatPeiler’ van 2001.
Het huidige Amev-pakket bevat niet alleen promotiematerialen als posters, folders, folderdisplays, voorbeeldadvertenties, verkoopbrieven, antwoordkaarten en belscripts; tussenpersonen hebben tevens geactualiseerde middelen ontvangen om jaar- en reserveringsruimten te kunnen berekenen. Verder staat de Amev Lijfrente Opleiding ter beschikking en kunnen tussenpersonen terecht bij de Lijfrente Service Desk.

Reageer op dit artikel