nieuws

Amev wijzigt rechtsbijstandpolisen

Archief

Volgend jaar vernieuwt Amev de dekking van de rechtsbijstandpolissen voor bedrijven.

Amev voert al een paar jaar onder eigen label de rechtsbijstandpolissen voor bedrijven van DAS en hanteert daarbij de dekking die destijds gold. Inmiddels heeft DAS (standaard) de incasso meeverzekerd, een dekking aangebracht voor de inkomende en uitgaande goederenstroom, en een indexering ingebracht voor verzekerde bedragen en premie. Vanaf 1 januari geeft Amev de nieuwe DAS-polissen af. Bestaande polissen worden in de loop van het jaar omgezet.
Voor de particuliere rechtsbijstandproducten werkt Amev tot nu toe samen met SRK. In de loop van 2002 stapt Amev (zie AM 13, pag. 56) hiervoor over op de producten van, en de uitvoering door, DAS. Het staat nog niet vast wanneer dat gebeurt en wanneer bestaande polissen worden omgezet.
De wijzigingen zijn gepresenteerd in workshops die Amev deze week in het hele land heeft gehouden. Daar kwamen voorts aan de orde: de verzekeringen voor de aansprakelijkheid voor werknemer/bestuurder, voor milieu- en bedrijfsschade, en voor werkgeversaansprakelijkheid voor beroepsziekten.

Reageer op dit artikel