nieuws

Amev verkoopt belang in Kröller Boom

Archief

Amev verkoopt zijn belang van 50% in de Kröller Boom Groep aan de huidige mede-aandeelhouder Wouters & Van Arkel en een andere financiële instelling, waarvan de naam nog niet bekend wordt gemaakt.

Zowel Kröller Boom als Amev bevestigen dat er een overeenkomst is bereikt, maar doen geen nadere mededelingen totdat de overeenkomst helemaal rond is.
Kröller Boom maakt in een memo aan het personeel bekend dat het heeft besloten de incasso van alle provinciale verzekeringen terug te geven aan de verzekeraars “zolang wij nog niet in staat zijn om dit zelf op adequate wijze te organiseren”.
In hetzelfde memo spreekt directeur Dick Wouters de verwachting uit dat Kröller Boom met de plannen voor de toekomst “voorgoed verlost is van de zeer excessieve intrestlasten”. Verder kondigt Wouters aan te willen “stoppen met verdere investeringen die buiten onze core-business vallen, dat we ervoor gaan zorgen dat de backoffice en onze F&A-procedures goed gaan werken en we komen met een plan waarbij we fors in onze kosten gaan snijden”.
Financieel directeur Thomas Noordhoff, die pas sinds juli in dienst was bij Kröller Boom, is “niet meer op kantoor aanwezig”. Kröller Boom ontkent dat Noordhoff het bedrijf verlaten heeft, maar wil niet zeggen waarom hij thuis zit. Noordhoff werkte hiervoor bij Qua Raad in Amersfoort.

Reageer op dit artikel