nieuws

Amev en Delta Lloyd verkopen belang CCS

Archief

Amev en Delta Lloyd hebben elk hun belang van 30% in systeemhuis CCS verkocht aan het IT-bedrijf PinkRoccade, zo melden ingewijden.

De overige 40% is en blijft in handen van Floor Zaal, algemeen directeur van CCS. Ruud Dekker, marketingdirecteur bij Amev, bevestigt noch ontkent het gerucht. “Het is geen kernactiviteit van ons. Pas als we er echt nieuws over hebben, zullen we dat melden. Op dit moment willen we er niets over kwijt.”
Verzekeraar Delta Lloyd zegt over de beleggingsportefeuille geen mededelingen te doen. CCS-directeur Rob Duijn laat weten “in dit stadium geen commentaar te willen geven”. PinkRoccade bevestigt noch ontkent het bericht.
In februari 1994 gingen de assurantiebedrijven PCS en Component op in een nieuwe onderneming, waarin de verzekeraars Amev en Delta Lloyd elk voor 30% participeerden. Component was toentertijd een volle dochter van Amev Leven.

Reageer op dit artikel