nieuws

Amersfoortse komt met beleggingshypotheek

Archief

Net als onlangs Aegon en Avéro Achmea, heeft nu ook De Amersfoortse een beleggingshypotheek gelanceerd. De hypotheek kent de mogelijkheid het opgebouwde vermogen te ‘parkeren’ op een spaarrekening.

De lening wordt gekoppeld aan een beleggingsrekening van ASR Bank. Er kan gekozen worden uit zes beleggingsfondsen, variërend van de ASR Bank Food en TMT fondsen (hoog risicoprofiel) tot het ASR Bank Mix Fonds (laag risicoprofiel). Daarnaast kan worden gekozen voor een spaarvorm zonder beleggingsrisico, de ASR Liquide Middelen Rekening. Verder kan op ieder moment worden geswitcht. De eerste drie switches zijn gratis; daarna kost elke switch 0,5% van de opgebouwde waarde. Wordt het vermogen overgeheveld naar de Liquide Middelen Rekening, dan kost dat de klant 1%.
Tegelijk met de introductie van de beleggingshypotheek heeft De Amersfoortse het Hypotheek Analyse Programma vernieuwd. Het online programma is exclusief toegankelijk voor tussenpersonen op http://hypotheken.amersfoortse.nl. Met het programma kunnen online scenario’s worden doorgerekend en vergeleken, offertes worden aangevraagd en lastenoverzichten worden geraadpleegd.

Reageer op dit artikel