nieuws

Amedes werkt samen met uitzendbureau Olympia

Archief

Detacheerder Amedes en uitzendbureau Olympia gaan uitzendkrachten met basiskennis op het gebied van pensioen- en verzekeringen inzetten bij verzekeraars.

De verzekeraars kunnen kiezen uit verschillende categorieën: een starter met een basisopleiding of met enige werkervaring of met nog meer opleiding en ervaring. Klanten zijn volgens de initiatiefnemers verzekerd van uitzendkrachten met minimaal mbo+ of hbo-opleiding. Iedere uitzendkracht volgt minimaal een Amedes introductietraining in de pensioen- en verzekeringsmaterie. Amedes zegt hiermee tegemoet te komen aan de vraag naar de tijdelijke inzet van (jonge) opgeleide mensen.
Olympia uitzendbureau heeft vestigingen in heel Nederland, maar voor de start van deze samenwerkingsovereenkomst is gekozen voor uitzendkrachten uit Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Tilburg. De uitzendorganisatie draagt zorg voor de administratieve afhandeling en de salarisbetalingen. Amedes zorgt voor de selectie, de opleidingen, de begeleiding en eventueel de aansturing, begeleiding en uitvoering van de projecten.

Reageer op dit artikel