nieuws

AM Jaarboek drie maanden eerder uit

Archief

Drie maanden eerder dan verwacht, komt het AM Jaarboek uit. De editie 2001/2002 zal vanaf de eerste week van december worden verspreid. Met het vervroegen van de publicatie komt AssurantieMagazine tegemoet aan de behoefte van de branche aan de jongste marktinformatie, om sneller te kunnen inspelen op actuele en nieuwe ontwikkelingen.

Het AM Jaarboek 2001/2002 biedt daartoe bruikbare handvatten met onder meer alle financiële resultaten van schade- en levensverzekeraars. Verder zijn relevante gegevens opgenomen op het gebied van hypotheken, consumptief krediet, sparen en beleggen. Niet in de laatste plaats is een uitgebreid overzicht toegevoegd met alle adressen van verzekeraars, gevolmachtigden, geldverstrekkers, expertisebureau’s, IT-bedrijven, Kamers van Koophandel, arbodiensten en belangenorganisaties.
Het AM Jaarboek 2001/2002 kost voor abonnees ( 87,50 (# 39,70) en voor niet-abonnees ( 105 (# 47,65). Voor meer informatie, tel. 0570-67.33.60.

Reageer op dit artikel