nieuws

Akkermans & Partners: 50% slaagt voor Pensioenpraktijk

Archief

Delta Lloyd heeft een contract gesloten met Akkermans & Partners Cognitief, waarbij dit instituut de tussenpersonen van Delta Lloyd voor het landelijk examen van Pensioen Praktijk I een slagingspercentage garandeert van 50%.

Het landelijk gemiddelde slagingspercentage tijdens het examen van april dit jaar was 16,7%. De Basisopleiding Pensioen wordt door Delta Lloyd voortgezet en is vast onderdeel geworden van de opleidingen die Marketing Services Intermediair aanbiedt aan assurantieadviseurs. Naast de opleiding Pensioenpraktijk I & II biedt de verzekeraar relaties ook de mogelijkheid om de titel ‘Bachelor in Pensions and Life Assurance en Master of Arts in Pensions and Life Assurance’ te behalen.
Francisca Akkermans en Marc Smulders (Delta Lloyd) ondertekenen het contract.

Reageer op dit artikel