nieuws

Aegon past site aan na artikel AM

Archief

Aegon Particulieren heeft vorige week haar site aangepast naar aanleiding van een artikel in AM over het berekenen van de maximale hypotheek op internet.

In het artikel (AM 16, pag. 32) werd geconcludeerd dat het berekeningsprogramma bij Aegon niet makkelijk te vinden was op de consumentensite. “Aegon Particulieren kon die kritiek beamen en heeft de site inmiddels aangepast”, aldus de verzekeraar. In een navigatiekolom van de site zijn de buttons ‘online berekenen’ en ‘online aanvragen’ opgenomen. Bij ‘online berekenen’ staan alle berekeningsmodules die op site zijn opgenomen, waaronder de module die de maximale hypotheek berekent.
“Online aanvragen biedt consumenten een overzicht van de producten die online kunnen worden afgesloten. De tussenpersoon wordt daarbij natuurlijk niet vergeten”, haast Aegon zich te zeggen. “De klant kan zelf zijn tussenpersoon kiezen als hij online een product afsluit.”

Reageer op dit artikel