nieuws

Aegon breidt Woonpakket uit

Archief

Het Woonpakket van Aegon is uitgebreid tot het Woon- & VrijeTijdpakket. De pakketverzekering biedt nu ook dekking voor caravans en pleziervaartuigen.

Onder het Woonpakket vielen al de rubrieken woonhuis, inboedel, avp, rechtsbijstand, ongevallen en reis. Daaraan zijn toegevoegd de rubrieken caravan en pleziervaartuigen, die tot nu toe op een aparte polis werden verzekerd.
In de voorwaarden van het pakket is alleen opgenomen welke kosten zijn uitgesloten van vergoeding. Wanneer de verzekerde minimaal twee van de acht rubrieken verzekert, is er sprake van een Woon- & VrijeTijdpakket. Voordelen van het pakket zijn onder meer dat 10% van de premie wordt terugbetaald voor elke rubriek waarop geen schade wordt geclaimd en dat de premie uiteraard lager is dan bij het sluiten van losse verzekeringen. Verder kunnen verzekerden in geval van schade de Aegon Noodservice inschakelen.

Reageer op dit artikel