nieuws

Actie Aegon voor Optimum Beleggen

Archief

Houders van een beleggersrekening van Aegon (Aegon SpaarVrij) kunnen voor f 100 aan participaties verdienen als zij nu f 5.000 storten in één van de Optimum-fondsen van Aegon.

De verzekeraar probeert met de actie de omzet in de Optimum-fondsen te verhogen. De vier fondsen (Wereldwijd Aandelen, Europees Aandelen, Europees Obligatie en Europees Mix) werden in februari dit jaar geïntroduceerd.
Voor de gratis participatie-actie heeft Aegon wel enkele voorwaarden gesteld. De maximale inleg mag f 25.000 zijn, de inleg moet één jaar blijven staan en een persoon mag maar één keer deelnemen aan de actie. Verder is het aantal deelnemers aan de actie beperkt tot vijfduizend. Extra element in de actie is dat er tot 1 juni geen aankoopkosten in rekening worden gebracht.
Tussenpersonen verdienen bij stortingen 0,35% provisie. Verder wordt over de fondswaarde 0,02% doorlopende provisie betaald.

Reageer op dit artikel