nieuws

Achtste editie van de NN Trappenloop

Archief

Nationale-Nederlanden heeft gesleuteld aan de formule van de NN Trappenloop. Aan de achtste editie, die op zaterdag 29 september wordt gehouden, kan nu ook in teamverband worden deelgenomen.

Een team bestaat uit vier personen, die allen bij een assurantiekantoor moeten werken. Er kunnen zowel vrouwen als mannen in één team zitten. De tijd van de eerste drie teamleden die de finish bereiken, bepaalt het eindresultaat van de ploeg. Voor de duidelijkheid: intermediairs kunnen ook nog als individu deelnemen.
Behalve de wedstrijd voor het intermediair zijn er ook aparte wedstrijden voor wedstrijdlopers en topsporters en voor ING-medewerkers. De inschrijving staat open tot en met 31 augustus. Meer informatie is te vinden op www.nn.nl/trappenloop. Niet-internetbezoekers kunnen bellen met 070-513.84.53.

Reageer op dit artikel