nieuws

Achmea komt met gezondheidssite

Archief

Achmea Health heeft een informatieve en interactieve website geïntroduceerd over gezondheid en welzijn. De bestaande content wordt de komende tijd verder uitgebreid.

De website (www.achmeahealth.nl) biedt onder meer actueel gezondheidsnieuws, antwoorden op vragen over gezondheid, informatie over aandoeningen en symptomen, animatiefilmpjes over de werking van organen en zelftestjes. Op termijn worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd op het gebied van medicijnen, online psychische consulten en online schrijftherapieën.
Achmea Health ontwikkelt diensten op het gebied van gezondheid en levensstijl die sinds begin dit jaar zijn opgenomen in het zorgverzekeringspakket van de zusterbedrijven Zilveren Kruis Achmea, Groene Land Achmea, PWZ Achmea en Avero Achmea. Deze diensten omvatten onder meer: alarmcentrale Eurocross, wachtlijstbemiddeling, second-opinion, leefstijltraining, preventief onderzoek, kraampakket, sportmedisch advies en vaccinatie.
Verzekerden ontvangen 25% korting bij de sport- en fitnessketen Ten Tije Wellnesscenters (25 vestigingen) die de komende tijd zullen worden omgebouwd tot Achmea health-centers.

Reageer op dit artikel