nieuws

ABP Hypotheken stimuleert verkoop van Solide Koers

Archief

ABP Hypotheken heeft voor het ‘Solide Koers Programma’, een hypotheekvorm die exclusief wordt aangeboden via De Hypothekers Associatie, een beloningsactie opgezet om de verkoop te stimuleren.

Elke vestiging van De Hypotheker kan een uitkering van ( 1.250 tegemoet zien bij elk vijftal hypotheekaanvragen, waarvan de stukken naar de notaris zijn verstuurd. Al zeven Hypotheker-vestigingen hebben de uitkering verdiend. De uitkering wordt gedaan in de vorm van een cheque die kan worden besteed aan een personeelsuitje. De actie loopt tot het eind van dit jaar.
De Hypotheker claimt met het Solide Koers Programma het aanvraagtraject aanzienlijk te bekorten. “Het front- en midofficetraject heeft bij dit product tot op heden gemiddeld een periode van een maand bestreken, terwijl landelijk gemiddeld een periode van drie of meer maanden de norm is”, aldus de adviesketen.
Franchisenemer Chris van der Zalm (rechts) van De Hypotheker-vestiging aan de Amsterdamse Van Baerlestraat ontving als eerste een cheque van ( 1.250. Verder op de foto v.l.n.r. ABP-accountmanagers Paul van Manen en Reza van de Weg en Waldo Ramzan, productmanager De Hypotheker.

Reageer op dit artikel