Whitepapers

Zakelijke creditcards en vertrouwen: waarom werkgevers hun werknemers gerust een zakelijke creditcard kunnen toevertrouwen

Schade 2731

In samenwerking met marktonderzoekbureau GfK deed ICS onderzoek naar het gebruik van zakelijke creditcards in organisaties in relatie tot vertrouwen in medewerkers.

Zakelijke creditcards en vertrouwen: waarom werkgevers hun werknemers gerust een zakelijke creditcard kunnen toevertrouwen

Zakelijke creditcards: vanwege het grote gebruiksgemak verstrekken veel werkgevers ze aan hun medewerkers. Andere werkgevers zijn daar terughoudender in. Een oorzaak daarvoor kan zijn dat ze bang zijn voor misbruik door medewerkers. Maar is zo’n angst wel terecht?

In samenwerking met marktonderzoekbureau GfK deed ICS onderzoek naar het gebruik van zakelijke creditcards in organisaties in relatie tot vertrouwen in medewerkers. Hoe groot is het vertrouwen in medewerkers eigenlijk? En wat beweegt werkgevers om zakelijke creditcards wel of niet te verstrekken? Wat zijn de risico’s, en wat zijn de mogelijkheden?

In deze whitepaper vindt u de uitkomsten van dit onderzoek, en leest u hoe organisaties kunnen profiteren van het gemak van zakelijke creditcards zonder dat ze daarmee de deur openzetten voor allerlei risico’s.

Download hier deze whitepaper!

Dit is een partnerbijdrage van Cunningham Lindsey. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Cunningham Lindsey.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.