Whitepapers

Zakelijke creditcards en vertrouwen: waarom werkgevers hun werknemers gerust een zakelijke creditcard kunnen toevertrouwen

Schade 2827

In samenwerking met marktonderzoekbureau GfK deed ICS onderzoek naar het gebruik van zakelijke creditcards in organisaties in relatie tot vertrouwen in medewerkers.

Zakelijke creditcards en vertrouwen: waarom werkgevers hun werknemers gerust een zakelijke creditcard kunnen toevertrouwen

Zakelijke creditcards: vanwege het grote gebruiksgemak verstrekken veel werkgevers ze aan hun medewerkers. Andere werkgevers zijn daar terughoudender in. Een oorzaak daarvoor kan zijn dat ze bang zijn voor misbruik door medewerkers. Maar is zo’n angst wel terecht?

In samenwerking met marktonderzoekbureau GfK deed ICS onderzoek naar het gebruik van zakelijke creditcards in organisaties in relatie tot vertrouwen in medewerkers. Hoe groot is het vertrouwen in medewerkers eigenlijk? En wat beweegt werkgevers om zakelijke creditcards wel of niet te verstrekken? Wat zijn de risico’s, en wat zijn de mogelijkheden?

In deze whitepaper vindt u de uitkomsten van dit onderzoek, en leest u hoe organisaties kunnen profiteren van het gemak van zakelijke creditcards zonder dat ze daarmee de deur openzetten voor allerlei risico’s.

Download hier deze whitepaper!

Dit is een partnerbijdrage van Cunningham Lindsey. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Cunningham Lindsey.

Reageer op dit artikel