Drie ondernemers over hun collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Drie ondernemers over hun collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheid is een vaak onderbelicht én onderschat risico. Hoe zit het met het bedrijf van uw relatie als een van de ondernemers uitvalt? Zijn dan alle risico's gedekt, zowel zakelijk als privé? Drie ondernemers vertellen over hun collectieve AOV.

Preventieve fysiofitheidsscan

Onze gezondheid is de basis. Dit geldt ook voor uw relaties. Maar hoe fit zijn ondernemers nu echt? En hoe staat hun onderneming ervoor? Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Zelfstandig stukadoor Menno de Bruin (48) merkte dat hij steeds minder fit werd. Een fysiofitheidsscan wist erger te voorkomen.

Arbeidsdeskundige geeft advies

Soms lukt het niet om tijdig aan de bel te trekken. En ontstaan er fysieke werkklachten. Steven van der Waard (35) weet daar alles van. Hij runt samen met zijn ouders een melkveehouderij (VOF). Een lichamelijk zwaar beroep, dat op den duur zijn tol eiste. Een arbeidsdeskundige deed Steven inzien dat het ook anders kon.

Ondernemerscoach voor balans

Ondernemers willen hun bedrijf in goede banen leiden. Maar wat te doen als de zaken iets té goed gaan? En het werk teveel wordt? Het overkwam dansschooleigenaresse Anne-Marije de Vries (32). De mentale overbelasting had grote impact op haar werk, onderneming én zakenpartners. Door de ingeschakelde ondernemerscoach kreeg ze weer plezier in haar werk.

Inspirerende praktijkverhalen

Meer inspirerende praktijkverhalen? Bezoek onze speciale actiepagina. Hier vindt u niet alleen artikelen van andere adviseurs, maar ook verhalen uit de praktijk. Zo kunt u uw relatie nog beter informeren over de risico’s rondom arbeidsongeschiktheid en bedrijfscontinuïteit. En uw meerwaarde als trusted advisor versterken.

Dit is een partnerbijdrage van Avéro Achmea. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Avéro Achmea.