nieuws

Nationale-Nederlanden en Virta Verzekeringen willen duurzame inzetbaarheid vergroten bij MKB

Schade 2031

Nationale-Nederlanden en Virta verzekeringen, een dochteronderneming van adviesgroep Robidus, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten met als doelstelling: het bijdragen aan het vergroten van duurzame inzetbaarheid van personeel bij werkgevers met 100 tot 500 werknemers.

Nationale-Nederlanden en Virta Verzekeringen willen duurzame inzetbaarheid vergroten bij MKB

Nationale-Nederlanden en Robidus zijn volgens eigen zeggen samen al succesvol in het vergroten van duurzame inzetbaarheid bij werkgevers met meer dan 500 dienstverbanden. Door de nieuwe samenwerking met Virta Verzekeringen komt de gezamenlijke dienstverlening beschikbaar voor werkgevers die 100 tot 500 werknemers in dienst hebben.

 De gebundelde expertise en dienstverlening heeft als doel werkgevers en hun personeel met uitval preventie, casemanagement voor verzuim en WIA, benutting van participatie regelingen en het afdekken van de bijbehorende risico’s te ondersteunen. Adviesgroep Robidus introduceerde in september vorig jaar “een specialistische service provider sociale zekerheid” die ze de naam Virta Verzekeringen gaven. Gaston Merckelbagh, voormalig algemeen directeur VSZ Assuradeuren, is benoemd tot algemeen directeur.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.