nieuws

Voogd&Voogd neemt Diks Verzekeringen over

Schade 1700

Diks Verzekeringen wordt overgenomen door bemiddelingsbedrijf VSP uit Oud-Beijerland, onderdeel van Voogd&Voogd Groep. Diks en VSP gaan verder als Diks Verzekeringen. De komende jaren zullen de bestaande vestigingen in Oud-Beijerland en IJsselstein blijven bestaan.

Voogd&Voogd neemt Diks Verzekeringen over

De huidige aandeelhouders Marc en Ilse Diks kopen meteen een minderheidsbelang in de nieuwe combinatie VSP en Diks. De broer en zus vormen samen ook de directie van het nieuwe bedrijf onder de oude naam. De combinatie heeft een jaaromzet uit bemiddeling van 5,7 miljoen euro met in totaal ongeveer 50 medewerkers.

De komende weken volgt nog een boekenonderzoek en overleg met de medewerkers. Na goedkeuring van de AFM kan de transactie worden afgerond.

Reageer op dit artikel