nieuws

Cisco, Apple, Aon en Allianz introduceren cyberrisk en cyberverzekeringen platform

Schade 1182

Cisco, Apple, Aon en Allianz hebben samen een zakelijk risk management-platform gelanceerd. Het platform bestaat uit diensten van risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon, technologie van Cisco en Apple en opties voor cyberverzekeringen van Allianz.

Cisco, Apple, Aon en Allianz introduceren cyberrisk en cyberverzekeringen platform

De bedrijven lanceren het nieuwe platform om organisaties te helpen bij de bescherming en het managen van cyberbedreigingen zoals ransomware en malware. Apple’s CEO Tim Cook liet al eerder weten met Cisco te willen samenwerken op het gebied van cyberverzekeringen voor bedrijven.

Aon verzorgt in deze samenwerking een cyber security evaluatie. Klanten met Apple-producten en gebruikers van Cisco’s Ransomware Defense malware-blocking software kunnen daarna in aanmerking komen voor een speciale cyberverzekering die wordt geleverd door Allianz.

 

Reageer op dit artikel