nieuws

Reisverzekeraars zien stijging aantal claims gestolen skispullen

Schade 1352

Skispullen worden steeds vaker gestolen. De Nederlandse Ski Vereniging (NSV) waarschuwt hier voor en reisverzekeraars melden een stijging van het aantal claims dat de laatste jaren is ingediend. Vooral dure ski’s in rekken bij restaurants of après-skibars schijnen erg in trek te zijn bij de dieven.

Reisverzekeraars zien stijging aantal claims gestolen skispullen

NSV meldt tegenover het NOS Radio 1 Journaal dat de trend aanhoudt, maar niet erger wordt: “We hebben nog niet het idee dat het erger is dan vorige jaren, maar het seizoen is pas net begonnen”, zei directeur Bert Romani.

Reisverzekeraars zeggen dat ze een toenemend aantal claims van skispullen zien. “Vorig seizoen was het aantal claims met 20 procent toegenomen vergeleken met het jaar ervoor”, zo zegt reisverzekeraar Europeesche Verzekeringen tegen De Telegraaf.

Reageer op dit artikel