nieuws

Ook schadepolissen NN bij Voogd & Voogd

Schade 4800

Nationale-Nederlanden en serviceprovider Voogd & Voogd breiden de samenwerking op het gebied van particuliere schadeverzekeringen uit. NN verstrekt een volmacht aan NN Schadeservices, een nieuwe dochteronderneming van Voogd & Voogd. Die neemt de acceptatie en mutaties van alle particuliere schadepolissen over. De Delta Lloyd-polissen worden ook ondergebracht bij NN Schadeservices.

Ook schadepolissen NN bij Voogd & Voogd

Voogd & Voogd en NN hebben hiertoe een intentieverklaring getekend. De samenwerking, die komende zomer van start gaat, is dezelfde als Delta Lloyd een kleine twee jaar geleden met de serviceprovider sloot. NN blijft risicodrager en de verzekeraar zal ook de productontwikkeling, marketing en verkoopondersteuning voor zijn rekening blijven nemen. Voogd & Voogd gaat de acceptatie en mutaties uitvoeren.

Delta Lloyd

Op dit moment beheert NN de acceptatie en mutaties van zijn particuliere schadeverzekeringen nog in eigen huis. De overgenomen particuliere schadepolissen van Delta Lloyd lopen wel sinds een jaar bij Voogd & Voogd. Die zullen over een paar maanden ook ondergebracht worden binnen NN Schadeservices. Delta Lloyd Schade Services en de merknaam Delta Lloyd houden daarmee tegen komende zomer op te bestaan.

Voor Delta Lloyd-polissen doet Voogd & Voogd behalve de acceptatie en mutaties ook de claimafhandeling. De serviceprovider gaat die laatste taak niet voor NN-verzekeringen uitvoeren. De verzekeraar werkt daarvoor samen met Van Ameyde.

Reageer op dit artikel