nieuws

Nieuwe deviceverzekering repareert smartphone binnen een dag

Schade 1769

NowGo, een verzekeringsmerk van Vivat, lanceert vandaag een deviceverzekering voor smartphone, tablet en laptop. De verzekeraar wil daarmee in het gat springen dat veel inboedelverzekeraars laten vallen. De verzekering biedt een naturadekking met een snel schadeherstel. Schade die voor 16:00 uur wordt gemeld, moet de volgende werkdag al zijn verholpen.

Nieuwe deviceverzekering repareert smartphone binnen een dag

De deviceverzekering van NowGo biedt dekking voor diefstal en beschadiging van mobiele apparaten. Daaronder vallen bijvoorbeeld barsten in het scherm door vallen of stoten, of waterschade. Kapotte laptops of telefoons die voor 16:00 uur worden gemeld, worden nog dezelfde dag opgehaald. Klanten krijgen hun device de volgende werkdag gerepareerd terug. Mocht de reparatie toch langer duren, dan krijgen consumenten een gratis leentoestel.

Minder dekking op inboedelverzekering

“Steeds minder inboedelverzekeraars bieden dekking voor smartphones of tablets, of ze hebben bijzondere voorwaarden opgenomen zoals een maximumvergoeding of een afnemende dagwaarde bij het ouder worden van de apparaten”, zegt Alexander van Dijk van NowGo-moeder Vivat. “Van een goed georganiseerd claim- en reparatietraject is vaak geen sprake. Tegelijkertijd worden mobiele devices steeds geavanceerder en zijn deze onmisbaar geworden. Wij willen het zo snel mogelijk oplossen als klanten niet meer kunnen bellen, appen en internetten.”

Reageer op dit artikel