nieuws

Arntz van Helden koopt Krijgsman

Schade 1620

Van Ameyde-dochter Arntz van Helden heeft Krijgsman Expertises Taxaties overgenomen. Beide bedrijven zijn actief in de technische schade-expertise. “De overname past binnen de strategie van Arntz van Helden en Van Ameyde om dergelijke nichebusiness binnen haar portfolio te versterken.”

Arntz van Helden koopt Krijgsman

Volgens Van Ameyde is er groeiende vraag naar technische expertise. Per 1 oktober wordt Krijgsman geïntegreerd in de organisatie van Arntz van Helden. Daarbij vallen geen ontslagen. Samen tellen beide Rotterdamse bedrijven 26 medewerkers, René van Dijk (links op de foto) is algemeen directeur. De directie van Krijgsman bestaat uit Sjoerd Krijgsman en Priscilla Krijgsman-Ligtenberg (ook op de foto). Laatstgenoemde zal de integratie van beide bedrijven begeleiden, maar verlaat daarna de organisatie. Sjoerd Krijgsman gaat een managementfunctie vervullen.

Werkterreinen

Arntz van Helden verzorgt binnen Van Ameyde de technische schade-expertise: casco, transport goederen, maritieme aanbouw & garantie, landmaterieel, CAR/Property All Risks, machinebreuk en elektronica. Krijgsman is daarnaast ook actief met een eigen Werkmaterieel Preventie Programma (WPP) en onderzoek als gerechtelijke deskundige op het gebied van werktuigbouw, Arbeidsomstandighedenwet en CE-Machinerichtlijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.