nieuws

Verzekeraars om de tafel met letselschadeadvocaten

Schade 713

Het Verbond van Verzekeraars gaat op korte termijn om de tafel met de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenzaken (ASP). Dit meldt het Advocatenblad. De ASP uitte eerder deze week opnieuw haar onvrede over de wijze waarop verzekeraars letselschadezaken afhandelen.

Verzekeraars om de tafel met letselschadeadvocaten

Volgens ASP, waarbij 145 letselschadeadvocaten zijn aangesloten, gaat het in 90% van de zaken niet goed met de afhandeling van de schade. De vereniging constateerde dit mede op basis van een klein onderzoek naar de afhandeling van 15 dossiers door Achmea. Slechts in vier gevallen zouden de klachten naar tevredenheid zijn afgewikkeld.

Bespreken problemen

ASP-voorzitter Tim Bueters laat desgevraagd aan het Advocatenblad weten naar aanleiding van de kritiek te zijn benaderd door het Verbond van Verzekeraars. Beide partijen gaan op korte termijn om de tafel om de problemen te bespreken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.