nieuws

Alle schadepolissen Nationaal Spaarfonds voor 2018 omgezet naar Ohra

Schade 796

Voor het eind van het jaar moeten alle schadeverzekeringen van Nationaal Spaarfonds overgezet zijn naar Ohra. Het label houdt op te bestaan. Op dit moment worden alle aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekeringen geconverteerd. De inboedel- en opstalverzekeringen gaan later dit jaar over.

Alle schadepolissen Nationaal Spaarfonds voor 2018 omgezet naar Ohra

Nationaal Spaarfonds, dat onderdeel is van Ohra (Delta Lloyd), verkocht sinds 2012 geen nieuwe verzekeringen meer. In 2014 is al begonnen met een vier jaar durende operatie om alle polissen om te zetten naar Ohra-producten. Volgens een woordvoerder is die overgang voor auto-, reis-, huisdieren- en ongevallenverzekeringen inmiddels afgerond.

Enkele duizenden polissen

Op dit moment zijn de aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekeringen aan de beurt. In het najaar worden de inboedel- en opstalverzekeringen overgezet. Het gaat om “enkele duizenden polissen”, laat een woordvoerder weten. De operatie moet uiterlijk in december zijn afgerond wat tegelijkertijd het einde betekent van het label Nationaal Spaarfonds.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.