nieuws

RISK en Openclaims starten samenwerking afwikkeling autoschade

Schade 1896

RISK.nl en Openclaims zijn een samenwerking gestart met het afwikkelen van autoschades. Openclaims faciliteert de schadesturing, waarbij autoschades aanbesteed worden onder ruim 300 aangesloten autoschadeherstelbedrijven. Tijdens DIA Amsterdam, het internationale congres voor innovatie in de verzekeringswereld, is de samenwerking bezegeld.

RISK en Openclaims starten samenwerking afwikkeling autoschade

Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om de samenwerking in de toekomst uit te breiden naar meer labels van RISK. Het platform van Openclaims biedt klanten de mogelijkheid om via een “track-en-trace” methode op de hoogte te blijven van schades. Volgens de initiatiefnemers wordt louter zaken gedaan met gerenommeerde autoschadeherstelbedrijven waarbij klantbeoordeling, doorlooptijd en prijs de belangrijkste factoren zijn. Harm Vollmuller, eigenaar en directeur van RISK.nl: “De eerste schades zijn inmiddels met succes via Openclaims afgehandeld. Deze samenwerking past bij uitstek bij de innovatieve manier van werken waarbij wij de klanttevredenheid willen verhogen”.

Openclaims was eerder dit jaar genomineerd voor de NVGA AM Innovatieprijs.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.