nieuws

Van Ameyde voegt Cillessen toe als COO in RvB

Schade 1480

Van Ameyde International heeft Jan-Michiel Cillessen (41) per 1 juni 2017 benoemd tot Chief Operating Officer (COO). In deze functie versterkt hij de Raad van Bestuur. Cillessen heeft diverse functies in de verzekeringsbranche bekleed, meest recent als directeur Zakelijk Schade bij Nationale-Nederlanden. Vanaf september 2016 was hij beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.  

Van Ameyde voegt Cillessen toe als COO in RvB

De benoeming houdt, zo meldt het persbericht, verband met de jaarlijkse groei van de claims- en schadespecialist van meer dan 15%, waardoor de taken van de Raad van Bestuur steeds omvangrijker zijn geworden. Naast Cillessen bestaat de Raad van Bestuur uit voorzitter Piet Middelkoop, Carl Berends en Pieter den Dikken.

In de functie van COO wordt Cillessen verantwoordelijk voor alle operationele aspecten van Van Ameyde op holdingniveau, zoals de implementatie van omvangrijke internationale contracten voor verzekeraars en riskmanagers, inclusief de automatiseringsaspecten.

Piet Middelkoop, CEO Van Ameyde: “De portefeuille Operations viel tot nu toe onder de gedeelde verantwoordelijkheid van mij en collega Den Dikken in de RvB. Maar in een organisatie die continu zo hard groeit heeft Operations fulltime aandacht nodig.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.