nieuws

Hiscox verleent eerste volmacht voor cyber aan Hienfeld

Schade 656

Verzekeraar Hiscox heeft een volmacht voor Cyber en Data Risks verleend aan Hienfeld Assuradeuren uit Diemen. Het is de eerste officiële volmacht die Hiscox voor de cyberverzekering afgeeft.

Hiscox verleent eerste volmacht voor cyber aan Hienfeld

“Door de samenwerking met Hienfeld kunnen wij meer ondernemers bereiken en ze nog beter bewust maken van de cyber- en datarisico’s die zij lopen”, stelt Yasin Chalabi, manager Professional Insurance bij Hiscox.. “Niet alleen door deze te verzekeren, maar ook – of juist – door hen te helpen met preventie om schade te voorkomen.”

Cyber op termijn commodity

Hienfeld focust vooral op niches. Cyber en Data Risks by Hiscox past volgens Peggy Nijbroek, Teamleider Financiel Lines, prima in die strategie. “Hoewel ik verwacht dat het op termijn een commodity wordt, vinden veel mkb-relaties het nu nog een ingewikkeld product”, aldus Nijbroek. “Wij zijn echter overtuigd van de toekomst van cyberverzekeringen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.