nieuws

VHD: vandaag 30% meer schademeldingen

Schade 1874

Alarmcentrale VHD verwacht vandaag 30% meer schademeldingen als gevolg van de storm die is voorspeld. Die bereikt rond 5 uur vanmiddag zijn hoogtepunt.

VHD: vandaag 30% meer schademeldingen

VHD zet extra medewerkers in en geeft wat tips, mede met het oog op de voorjaarsvakantie die het noorden van het land deze week heeft. “Zulke extreme weersomstandigheden vragen om goed buurmanschap. Zijn de buren op vakantie? Dan adviseren wij te controleren of ook het buurhuis ‘stormproof’ is.” Dat kan door losse (tuin)spullen zo veel mogelijk binnen te zetten of vast te maken, ramen, deuren en daklichten goed af te sluiten en het dak te controleren op losliggende dakpannen. “Ga tijdens de storm niet zelf het dak op. Laat dat aan de expert over”, waarschuwt VHD. “Geef uw buren een seintje dat hun huis stormproof is zodat ze met een gerust hart hun vakantie kunnen voortzetten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.