nieuws

Philips investeert in zorgverzekeraar

Schade 1042

Philips is één van de investeerders in CXA, een start-up uit Singapore die zich onder meer richt op het online aanbieden van zorgverzekeringen. Hoeveel geld er met de investering gemoeid is, maakte het elektronicaconcern niet bekend.

Philips investeert in zorgverzekeraar

Gisteren maakte CXA bekend in een nieuwe financieringsronde $ 25 miljoen te hebben opgehaald, waaronder de bijdrage van Philips. Het bedrijf ontwikkelt een online marktplaats voor zorg, waar onder meer zorgverzekeringen en datamanagement ‘verhandeld’ worden. Met de financiering wil het bedrijf haar vleugels in Azië verder uitslaan, onder meer naar China, India en Indonesië.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.