nieuws

Aon lanceert Cyber Solutions Group

Schade 1026

Risico- en verzekeringsadviseur Aon lanceert een nieuwe afdeling: de Cyber Solutions Group, met specialisten die zich uitsluitend bezighouden met cyberrisico’s. Maarten van Wieren, die per 1 december overkomt van Deloitte, staat als managing director aan het hoofd van de nieuwe afdeling.

Aon lanceert Cyber Solutions Group

De nieuw opgerichte Cyber Solutions Group verbindt volgens Aon de maatregelen die organisaties moeten nemen om zich tegen cyberrisico’s te wapenen op alle gebieden: compliance, juridisch, financieel, ICT, bedrijfsprocessen, fraudedetectie, crisisbeheersing en verzekeringen.

Cyberrisico’s

“Organisaties zijn zich steeds meer bewust van hun cyberrisico’s. De vraag naar cyberconsultancy en verzekeringen groeit enorm,” zegt chief commercial officer Stefan Weda. “Het risico verandert echter zo snel dat de traditionele aanpak van verzekeren niet langer volstaat. Samenwerking tussen opdrachtgever, verzekeraars, risicoadviseurs, juristen en IT-experts is noodzakelijk. Met deze stap willen we een integrale aanpak mogelijk maken, zodat onze klanten zorgeloos kunnen ondernemen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.