nieuws

Nh1816 waarschuwt voor bijna bankroet schadeherstelbedrijf

Schade 6279

Nh1816 Verzekeringen heeft via een brief haar relaties verzocht om verzekerden geen auto’s met schade meer ter reparatie te laten brengen bij Care schadeherstelbedrijven. De verzekeraar dekt zich hiermee in tegen een eventueel faillissement van moederbedrijf Erac Beheer, dat uitstel van betaling heeft aangevraagd. Leasemaatschappijen zouden soortgelijke stappen hebben ondernomen. 

Nh1816 waarschuwt voor bijna bankroet schadeherstelbedrijf

De website Autoschadeportaal.nl citeert uit de brief waarin NH1816 stelt dat verzekerden kunnen uitwijken naar andere autoschadeherstelbedrijven: “Auto’s van verzekerden die nu in het herstelproces bij Care zitten, zullen conform bestaande afspraken worden hersteld en afgeleverd. Wanneer duidelijk is hoe de situatie bij Care zich ontwikkelt informeren wij u daar aanvullend over.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.