nieuws

Turien & Co. komt met nieuwe luxe woon- en inboedelverzekering

Schade 1021

Turien & Co. lanceert twee nieuwe Premium verzekeringen. Vanaf augustus biedt Turien de Premium Woningverzekering en de Premium Inboedelverzekering aan, geheel nieuwe producten toegespitst op de vermogende particulier. Met deze nieuwe producten, waarbij zusterbedrijf Ansvar optreedt als risicodrager, wil het volmachtbedrijf uit Alkmaar haar positie als specialist in exclusieve verzekeringen verstevigen.

Turien & Co. komt met nieuwe luxe woon- en inboedelverzekering

De Premium Woningverzekering is er voor woningen met een herbouwwaarde vanaf € 600.000 en de Premium Inboedelverzekering voor inboedels met een nieuwwaarde vanaf € 150.000. Björn Jalving, teamleider Marketing & Productmanagement bij Turien & Co. legt uit: “Voor inboedel en woonhuis hebben wij voor het topsegment een uitstekende samenwerking met Hiscox. De Premium Wonen propositie sluit hier naadloos op aan en is bedoeld voor de beter gesitueerde particulier die meer verwacht dan de gemiddelde commodityverzekering aan dekking biedt.”

Productkenmerken Premium Wonen

De Premium verzekeringen bieden een all risk dekking met een aantal unieke elementen. Zo dekt de Woningverzekering de kosten voor archeologisch onderzoek die op grond van de Wet op de archeologische monumentenzorg aan verzekerde worden toegerekend en hagelschade aan de buitenkant van het woonhuis is gedekt.

Data recovery bij inboedelpolis

De Premium Inboedelverzekering vergoedt het niet toegankelijk zijn van persoonlijke data en bestanden na een gedekte schadegebeurtenis. Verzekerde mag dan een bedrijf inzetten dat is gespecialiseerd in data recovery. De verzekering vergoedt schade aan objecten die niet ouder zijn dan 10 jaar op basis van nieuwwaarde.

Gespecialiseerde dienstverleners

Op het gebied van waardebepaling en beveiliging is Turien & Co. het afgelopen halfjaar de samenwerking gestart met gepecialiseeerde partijen: Apresa (voor de uitvoering van waardebepalingen), EFAS Security (voor een beveiligingsplan op maat), Dujardin (specialist op het gebied van kluizen) en Noble House Valuation (voor de taxatie van kunst, antiek en inboedelgoederen

Reageer op dit artikel