nieuws

Geijsel Kroon lokt vrouwen met herenboxershort naar autoverzekeringen

Schade 1441

Geijsel Kroon promoot met een ludieke “genderneutrale” actie de relatief jonge vergelijkingssite voor autoverzekeringen www.otua.nl. Wie een verzekering via de site afsluit, krijgt van het intermediairbedrijf uit Ouderkerk aan de Amstel een herenboxershort cadeau. Geijsel Kroon zegt zich daarmee vooral op vrouwen te richten.

Geijsel Kroon lokt vrouwen met herenboxershort naar autoverzekeringen

Op de vergelijkingssite die Geijsel Kroon begin dit jaar lanceerde, schrijft het intermediairbedrijf dat het nieuwe klanten “zonder remsporen” de weg op wil sturen. Om de site te promoten krijgen klanten die na een vergelijking een verzekering via OTUA afsluiten een boxershort cadeau.

‘Genderneutraal’

Wilfred Mooij, directeur van Geijsel Kroon, noemt de ludieke actie in een persbericht “genderneutraal”. Hij wil vooral vrouwen naar zijn site lokken. “Tijdens onze voorbereidingen ontdekten wij bij toeval dat vrouwen juist meer dan mannen herenshorts kochten. Dat terwijl de autoverzekering meestal door mannen wordt afgesloten. Een beetje gek dus en dat past wel bij OTUA. Daar draaien we het woord auto tenslotte ook om”.

Reageer op dit artikel