nieuws

Independer vergelijkt bestelautoverzekeringen

Schade 450

Eigenaren van een bestelauto die op zoek zijn naar een vergelijkingsmodule voor een bestelautoverzekering kunnen daarvoor terecht bij Independer. Independer start vandaag met een vergelijkings- en adviesmodule die gericht is op particulieren en kleine zakelijke ondernemers. De vergelijker is daarmee, volgens eigen zeggen, de eerste vergelijkingssite die naast de mogelijkheid om te vergelijken en af te sluiten ook advies gaat geven over de best passende bestelautoverzekering.

Independer vergelijkt bestelautoverzekeringen

Maarten Lemmers, woordvoerder bij Independer: “Op dit moment zoeken dagelijks al zo’n tweehonderd mensen op onze website naar een bestelautoverzekering. Met onze nieuwe module zetten we de eerste stap om deze groep optimaal te kunnen bedienen. Mensen kunnen in de vergelijking zoeken naar de best passende bestelautoverzekering, of telefonisch advies hierover inwinnen bij een van onze experts.”

De nieuwe module maakt het volgens Independer makkelijk om de best passende verzekering te vinden en af te sluiten. Anderzijds biedt Independer aanbieders van bestelautoverzekeringen een platform om hun producten aan te bieden aan de consument. “We hebben bewust gekozen voor een gefaseerde introductie van de nieuwe bestelautomodule”, zegt Lemmers. “Zo kunnen we tijdens de doorontwikkeling van dit product leren van onze klanten. Belangrijke verbeterpunten over bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid van de website en manieren van informeren van de klant, nemen we direct mee in de volgende fase.”

Prijsvergelijking

De bestelautomodule begint met een prijsvergelijking, waarin ook dekkingsadvies (WA, BC of VC) wordt gegeven.  In de volgende fase wordt de vergelijking uitgebreid met advies op basis van prijs/kwaliteit. Uiteindelijk gaat Independer via de module ook aanvullende verzekeringen voor bestelauto’s adviseren en aanbieden, daarbij denkt de vergelijker bijvoorbeeld aan een verzekering voor “vervoerde zaken”.

Reageer op dit artikel