nieuws

Is er toekomst voor de autoverzekering?

Schade 1035

De Nederlandse schadeverzekeringsmarkt is zwaar afhankelijk van autoverzekeringen. Meer dan 40% van de jaarlijkse premie wordt geboekt in de branche ‘Motor’. Wat betekenen ontwikkelingen als de zelfrijdende auto en de deeleconomie voor het business model van Nederlandse schadeverzekeraars?

Is er toekomst voor de autoverzekering?

Tijdens het seminar ‘Automotive: van bezit naar gebruik’ dat op morgen bij CMS in Utrecht plaatsvindt, word je bijgepraat over ontwikkelingen die de autoverzekeringsmarkt de komende jaren op de kop gaan zetten. Denk hierbij aan private lease, de deeleconomie, de zelf rijdende auto, the internet of things en rijtaak ondersteunde functies zoals parkeerhulp, stay in lane en interactieve cruise control. Daarnaast wordt er uitgebreid ingegaan op de gevolgen van deze ontwikkelingen voor autoverzekeraars. Welke aanpassingen kunnen en moeten zij doen om in de toekomst relevant te blijven?

Alle deze vragen worden beantwoord tijdens dit evenement dat georganiseerd wordt in samenwerking met CMS en VFN Young Talent. Aan het woord komen topsprekers als Renate Hemerik – directeur van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en Hans Gerritsen – directeur van Fairzekering.

Programma

Het Programma ziet er als volgt uit:
14:30 – 15:00 Ontvangst
15:00 – 15:15 Welkomstwoord Bas Baks – Advocaat/Partner CMS
15:15 – 16:00 Presentatie Renate Hemerik – Directeur Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen en initiator en bestuurslid bij de Stichting Keurmerk Private Lease
16:00 – 16:45 Presentatie Hans Gerritsen – Oprichter en Directeur Fairzekering
16:45 – 17:15 Interactief gedeelte
17:15 – einde Borrel

Aanmelden

‘Automotive: van bezit naar gebruik’ vindt plaats op woensdag 14 juni op 14.30 bij CMS, Newtonlaan 203 Utrecht.

Wil je hier bij zijn, stuur dan een e-mail info@younginsurance.nl met naam, bedrijf en functie.

Reageer op dit artikel