nieuws

Vrouw wil verzekering oplichten met sprinklerkop, maar vergeet bewakingscamera boven haar bureau

Schade 3357

Een Amerikaanse vrouw die de verzekering van haar werkgever wilde oplichten, vergat dat haar bureau recht onder een beveiligingscamera stond. De politie van Florida zette de beelden online. De hele wereld kan nu zien hoe ze met een gevallen sprinklerkop zichzelf op haar voorhoofd slaat in de hoop een letselschadevergoeding te krijgen.

Vrouw wil verzekering oplichten met sprinklerkop, maar vergeet bewakingscamera boven haar bureau

De vrouw uit Florida zat nietsvermoedend te werken toen uit het plafond een mondstuk van de sprinklerinstallatie naar beneden kwam en achter haar beeldscherm op haar bureau landde. Even is ze verbaasd, maar dan kijkt ze om zich heen, pakt de sprinklerkop en slaat zichzelf er hard mee op haar voorhoofd. De vrouw probeerde voordeel te halen uit het incident. Ze wilde door zichzelf te verwonden een schadevergoeding afdwingen bij de verzekeraar van haar werkgever.

Geen geld, maar 18 maanden voorwaardelijk

Ze had echter buiten de bewakingscamera gerekend die recht boven haar bureau hing. Big Brother filmde de oplichting en omdat de verzekeraar haar verhaal niet vertrouwde, vroeg die de beelden op. In plaats van dat de vrouw een som geld kreeg, werd ze opgepakt voor verzekeringsfraude. Volgens The Sun kreeg ze een celstraf van 18 maanden voorwaardelijk. Groter lijkt nog de straf dat de hele wereld kan meegenieten van haar knullige actie, omdat de politie van Florida de beelden vrijgaf.

Reageer op dit artikel