nieuws

DAS komt met helpdesk voor mkb’ers

Schade 546

Rechtsbijstandsverzekeraar DAS heeft de Business Club DAS geïntroduceerd. De club moet mkb’ers met of zonder rechtsbijstandsverzekering ontzorgen bij financiële en juridische issues.

DAS komt met helpdesk voor mkb’ers

DAS stelt dagelijks te spreken met mkb’ers die kopzorgen hebben. De rechtsbijstandsverzekeraar becijfert dat ondernemers gemiddeld 5% van hun omzet verliezen door wanbetalers. Daarnaast heeft de Wet werk en zekerheid veel kleine ondernemers volgens DAS voor juridische en financiële problemen gesteld. De Business Club biedt ondernemers een uitgebreide bedrijfsanalyse, een verbeter- en onderhoudsprogramma op maat en antwoord op juridische en financiële vragen.

Zwakke en sterke schakels

Aan de hand van de uitkomsten van de bedrijfsanalyse worden de zwakke en sterke schakels binnen de bedrijfsvoering blootgelegd en wordt er een bedrijfsverbeter- en onderhoudsprogramma aangeboden. Samen met DAS werkt de ondernemer aan het plan. Daarnaast krijgen ondernemers persoonlijk  advies,  toegang tot checklists, bedrijfsinformatierapporten, klantenscans, modeldocumenten, tips en informatie over actuele juridische en financiële ontwikkelingen

Het abonnement is zowel voor verzekerden  als  niet-verzekerden  beschikbaar vanaf € 349 voor ondernemingen tot 10 medewerkers.

Reageer op dit artikel